Tervetuloa!

Olemme pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden (As Oy) isännöintiin erikoistunut ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta isännöintiä ja huolehdimme kaikista isännöinnin päätoimialueista: hallinnosta, kirjanpidosta ja talon teknisestä elinkaaresta.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia, jonka eteen teemme kaikkemme. Nykyiset asiakkaamme ovat toimintaamme erittäin tyytyväisiä; vuoden 2015 net-promoter score -tulos Aarre Isännöinnillä oli huimat 40 kun se on pääkaupunkiseudun isännöintitoimistoilla keskimäärin 3. Kiitos teille asiakkaamme, pyrimme myös jatkossa tekemään tyytyväisyytenne eteen kaikkemme.

Lisätietoja täältä: Isännöintiliiton toteuttama Asiakaskuuntelututkimus 2015, tulokset

Haluan asiakkaaksenne – miten pääsen alkuun?

Helpoiten pääset alkuun täyttämällä sähköisen tarjouspyynnön. Voit myös soittaa meille numeroon 020 198 6700 tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@aarre.com. Kerro sähköpostissasi yhtiösi koko (kuinka monta huoneistoa/asuntoa yhtiöön kuuluu), taloyhtiön ikä sekä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa.

Nykyiset asiakkaat – mitä löydän täältä?

Olemme koonneet sivuillemme käyttöönne lomakkeet eri asiakirjojen tilaamista varten. Lisäksi sivuilla on mm. ohjeet muutostyöilmoituksen tekemiseen ja omistustietojen päivittämiseen. Tutustu tarkemmin alasivuun ”Sähköinen asiointi & ohjeet”!

Taloyhtiösivut

Kaikilla asiakasyhtiöillämme on käytössä omat asukassivut, jonne voivat kirjautua niin osakkaat, kuin asukkaatkin. Sivuja voi käyttää tiedottamiseen, viestinvaihtoon ja asiakirjojen hakemiseen – esimerkiksi viimeisimmät yhtiökokouspöytäkirjat ovat osakkaiden käytössä palvelussa parhaimmillaan jopa heti kokousta seuraavana päivänä. Tutustu sivuihin täällä! Sivujen käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta. Tunnuksen voi luoda sähköpostiosoitteesi avulla, tai käyttämällä google- tai facebook -tunnuksia. Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, kts yhteystiedot.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee teitä numerossa 0201-98 6700 ma-to klo 09.00 - 15.00 ja pe klo 10.00 - 15.00.

Asiakaspalvelun sähköposti:
asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonnan sähköposti:
vastikevalvonta@aarre.com